duminică, 23 iulie 2017

Vacanțele noastre unice: Antalya, Side, Hotel ” Royal Taj Mahal ” 5* (Turcia, vara 2017)Prima poză înainte de a ieși din casă, dimineața devreme, înainte de a pleca spre aeroport.

 Intrarea în hotelul nostru este impresionantă, așa cum a fost tot sejurul.                                     Momentul sosirii, în spate recepția iar noi am fost invitați să luăm loc și întrebați ce servim înainte să fim conduși în camera rezervată. Eu am luat o pinacolada și el un mojito.  Atmosfera era foarte plăcută, peste tot un lux nemaipomenit, marmură în diferite modele și culori...dar cea mai plăcută era răcoarea din interior, comparativ cu cele 40 grade C de afară.                    

Camera noastră era la același etaj cu recepția și  cu holurile principale, deci nu era nevoie să folosim lifturile.cofetăria de unde puteai să te servești cu ce doreai, inclusiv să ți faci o cafea pe care să o bei în interior sau pe terasă. Totul era la liber, devreme ce era ultra all inclusive.

E dimineață, ne îndreptăm spre plajă

Aleea care duce din hotel  spre plajă, iar în stânga este terasa restaurantului principal

Aceeași alee, am mai înaintat puțin, în dreapta sus este bazinul de la etaj iar sub el este o terasă fooooarte mare unde poți servi ce și când vrei

 aceeași alee
 în elementul lui 

Dacă diminețile eram la plajă la malul mării, după amiezile ni le petreceam la piscine unde înotam foarte mult și mi făceam exercițiile de aquafit
  când aveam chef de înotat mai mult veneam în bazinul principal...era muzica mai tare...mai...atmosferă. Când voiam liniște aveam bazinul meu preferat. Mai era un bazin la etaj...iar altul pentru copii. Da, patru  bazine erau. Nu mă mai săturam de înot...mai ales că lumea era atât de liniștită și civilizată încât nimeni nu sărea în apă de pe margine, nimeni nu urla aiurea p-acolo, copiii nu erau isterici ci liniștiți așa ca părinții lor. Ei...aici o să mai adaug eu câte ceva cu timpul, despre ” SNOBISMUL ” unora care aleg să și petreacă vacanțele în străinătate pentru că  NU suportă cocalarii/ meltenii/gherțoii mojicii care mănâncă semințe pe plajă și aruncă toate mizeriile în jur...etc  Dar și aici trebuie să fim atenți...deja aceștia au invadat și Grecia...e plină de ei. În 2006  când noi am mers prima dată în Grecia nu erau atâția...între timp s-au înmulțit...iar noi am schimbat destinația...am preferat insulele grecești...acolo unde cocalarul obișnuit cu mașină de Bulgaria nu ajunge...și când am văzut că era plin de ei și n avion...am schimbat din nou destinația...Antalya. Să vedem...mai mergem o dată și aici pentru că prea fain a fost...și iar schimbăm ...ne place să experimentăm multe ținuturi...să cunoaștem cât mai mult lumea asta faină! Dar...fără gherțoi/maneliști/cocalari. Și -n țară îi evităm cât putem. Și putem, că nu avem tangențe cu ei.


 Aici eram chiar în ziua sosirii, prima ieșire după instalare...eram fascinați de tot ce vedeam

ioooooi ce obosiți eram...dimineața eram acasă și după amiaza deja făceam poze în resort. Super!
Nu am cuvinte să-i mulțumesc LUI că este atât de fain/ răbdător/inventiv/iubitor/tandru cu mine.

 ce imagine superbă am surprins!

În fiecare seară, la Arena, în resort, erau spectacole diverse, începând cu orele 21,30...sau discotecă pe malul mării
 Doamne era atât de cald și de bine 

bazinul meu preferat: era atât de discret și fain...

 în spate, Royal Taj Mahal...își merită numele. Cel mai somptuos din regiune. 
Mereu ne felicitam pentru alegere.

Restaurantul principal unde preferam să mâncăm  seara și alegeam delicatese ușoare cu care noi p-aici ne întâlnim mai rar :)  ;)


La amiază mâncam pe plajă, unde ținuta nu era obligatorie, dar nici în costum de baie nu aveai voie  la restaurantul în aer liber. Nu vedeai burți goale de cocalari/gherțoi/maneliști șezând la masă sau stând la coadă la mâncare în costume de baie, asta-i clar! 


 sigur că avem nenumărate poze din această vacanță de vis, aici voi mai posta câteva imagini care mie mi-au plăcut în mod deosebitparcul de joacă pentru copii prin bazaruri... așteptând ginul tonic, obligatoriu cu gheață!
 sigur că n-o să postez imagini din camera noastră super elegantă...dar am găsit o poză haioasă :))))
aaa, și încă ceva: baia este organizată super mișto: în stânga, încăpere separată pentru duș și în dreapta tot încăpere separată pentru toaletă. În spatele celui care face poza se găsește un dressing foarte încăpător. ( o mică parte se vede în oglindă)

Intrarea în cameră;  colțul cu cafeaua și aparatul aferent ( găseai mereu pliculețe cu cafea sau ceai și zahăr de 3 feluri). Dulăpiorul ascunde un frigider care erau umplut în fiecare zi.( bere, sucuri, fructe, etc) Noi de obicei mai luam pe plajă câte ceva...până se deschideau barurile de pe plajă la orele 10. 

Și întoarcerea acasă...

 Încântată pentru că tocmai mi s-a promis o vacanță și mai și  anul viitor!!! Abia aștept!!!
( în avion, revăzând pozele din sejurul care tocmai s-a încheiat...ni s-a făcut iar dor de mareee)


ACUM VOI POSTA AICI CÂTEVA FOTOGRAFII DE LA PRIMELE IEȘIRI DE DUPĂ SEJURUL ÎN  ANTALYA.
Veți vedea că noi  ne  simțeam încă tot acolo...după atitudine, după îmbrăcăminte, etc


#numipasădenimic


#iaramprimitcadouașe


#orașulnostrucelfrumos
#nesimtembineîmpreună :))))))))))))Niciun comentariu:


VIAȚA-I RĂSPLĂTEȘTE PE CEI CE NU SE DAU BĂTUȚI!