luni, 18 decembrie 2017

Următoarea destinație de vacanță...

Early booking, decembrie 2017 pentru iulie 2018...yupiiiiiii pupiiiiiiii :)))) ooooooooki doki...începem anul cu vacanța de cinci stele în  buzunar. Ce poate fi mai fain???

Ne-a plăcut atât de mult anul trecut în Antalya 5* ultra all inclusive încât am dorit să repetăm experiența. A fost un sejur peste tot ce am trăit noi până atunci...Grecia deja ni se pare foarte departe...am fost acolo de vreo 7 ori...în Insule mi-a plăcut cel mai mult...a avut și ea rostul  ei atunci la începuturi și când toată lumea, bogată sau săracă,  lua cu asalt Riviera Olimpului,  fiindcă era ieftin și ok... așa, fără mari pretenții. Sunt Insulele pentru unii mai cu pretenții,  sunt și alte locații mai modeste pentru cei obișnuiți să mănânce parizer pe ziar... Era cam după anul 2000....In orice caz mai sunt unii care descoperă doar acum Grecia...mă rog...fiecare după gusturi, obișnuințe și posibilități. Fiecare caută altceva  ca loc de destinație în concediu...depinde ce cauți și cum  obișnuiești să te distrezi.  Unii nu caută nimic...merg doar pentru că e la modă sau că  citesc ei pe undeva că mai merg și alții acolo.
ps. bine...mai există și cocalari/melteni/gherțoi semianalfabeți care se simt excelent la malul unui pârâu ” să frigă” ceva, și care se bat pe burta mare ieșită din tricou,  ascultând manelele ce răzbat prin ușa deschisă a mașinii înmatriculată la bulgari :)))))))))))))


       Eu, una, abia aștept să vă salut la vară de la una din aceste ferestre ale acestui hotel miracol...:)


                                            ....și să fac plajă pe acest ponton...

...să luăm masa aici , seara, eleganți, bronzați,
...să stăm mult de vorbă, ca de obicei,  la un vin alb, rece...

da! abia aștept!
dacă ești curios/curioasă, clic pe poză pentru mărire

Niciun comentariu:


VIAȚA-I RĂSPLĂTEȘTE PE CEI CE NU SE DAU BĂTUȚI!