vineri, 31 iulie 2009

Grèce 2009

Grèce 2009 on PhotoPeachLa cele 3 slide-uri cu poze din Grecia am postat muzica greceasca de pe Youtube dar nu stiu de ce nu se aude.Aceleasi slide-uri sunt postate si pe http://photopeach.com/user/metaphor, si acolo merge sonorul.Astept sa se reglementeze si aici.

6 comentarii:

Stefan spunea...

Multumim ca ne-ai dus in calatorie cu imaginile puse de tine. Super.

metaphor spunea...

Da, a fost frumos; consideram ca de 2 ori in Grecia e suficient.Mai sunt de vazut atatea locuri faine in lumea asta mare...

newdada spunea...

Multumesc pentru imagini. Am fost in Grecia acum 4 ani si sper ca macar la anul sa ajung din nou acolo. Oamenii aceia sunt incredibili de calmi si de ospitalieri.

metaphor spunea...

@newdada multumesc ca treci pe aici in vizita! Succes in tot ce faci, CA BINE FACI!

newdada spunea...

Sarut mana :) !
Nu stiu daca nu ai ajuns inca acolo, dar iti recomand ca posibila destinatie Istanbulul. Este nemaipomenit! Turcii sunt si ei foarte ospitalieri, dar orasul asta al lor parca este desprins din povestile cu "lampa lui Aladin". E alta lume, alta civilizatie ... mult mai mult decat baclava si moschee. :)

metaphor spunea...

@newdada sa stii ca noi chiar ne gandeam ca urmatoarea destinatie sa fie in zona pe care o amintesti tu! Sa vedem insa cum vom depasi aceasta CRIZA! :) Bonne nuit!


VIAȚA-I RĂSPLĂTEȘTE PE CEI CE NU SE DAU BĂTUȚI!